Klienterne fortæller

Her kan du læse udtalelser fra tidligere klienter, der har gennemgået et terapiforløb hos mig.

Susanne, du var en kærlig og kompetent terapeut i mit livs svære tid, efter jeg mistede min datter. Jeg vil ikke tøve med at benytte dig igen.

– Claus

Susanne havde en særlig evne til at møde mig med en åbenhed, helt uden fordomme og med en medmenneskelig varme. Det blev til en platform, hvor jeg kunne tage ansvar og udvikle mig. Jeg er ubeskrivelig taknemlig.

– Susan

Jeg er sikker på, at jeg aldrig var nået dertil, hvor jeg er i dag, uden mine samtaler med dig Susanne. Jeg har virkelig fået sat mange ting i perspektiv. Tak for din omsorg, rummelighed, næstekærlighed og forståelse.

Du har fået mig til at føle mig godt ”passet på” når vi har berørt meget følsomme og smertefulde emner.

– Dorthe

Susanne er en erfaren kvinde, der hviler i en personlig balance. Det har hjulpet mig og gjort det muligt for mig, at blive tryg ved at dele det sværeste, mest sårbare og det mest skamfulde i mit liv. Jeg anbefaler varmt Susanne.

– Johannes

Hos Susanne har jeg lært mig selv bedre at kende. Det har været en rejse fra A til B, hvor jeg har fået bearbejdet det problem som jeg havde. Jeg har lært, at være mig.

– Joanna

Jeg tog gerne turen fra Langeland til Susanne Grundt Larsen i København, fordi hun var den bedste for mig. Susanne forstod mig, var professionel, empatisk og nærværende og dejlig personlig.

Det har været en fantastisk udvikling for mig, at sidde overfor denne levende, kærlige og berigende kvinde – og så er hun dejlig nørdet i sit fag. Susanne har efterladt et personligt aftryk i mig, som gør at hun er med mig. Jeg føler mig ikke alene mere.

– Annie

Jeg hørte om Susanne gennem en kollega. Vores teenager havde det rigtigt skidt. Gennem dialogen med Susanne fik vores datter hjælp til at få de rigtige ord på nogle følelser. At se den forvandling, der skete, var helt fantastisk. Vores datter begyndte at forstå sig selv og hjælpe sig selv.

Susanne var umådelig god til at tale med vores teenager om det, der var svært for hende. Vores datter har lavet en collage med en sætning fra Susannes terapi: Jeg øver mig i at blive mere sikker på min egen usikkerhed.

Vi er meget taknemlige og anbefaler varmt Susanne.

– Camilla og Rasmus

Jeg har gennem halvandet år tilbragt mange timer sammen med Susanne. Hun har hjulpet mig gennem de sværeste kriser, jeg nogensinde har oplevet, og jeg har med hendes hjælp lært mig selv at kende langt om længe.

Hun har givet plads til at kunne være mig selv, udforske mig selv og har anerkendt alt, hvad jeg har følt og tænkt. Jeg kan kun give Susanne de varmeste anbefalinger, hun er dygtig og bedst af alt medmenneskelig udover det sædvanlige.

– Michelle

Vi blev af børnehaven anbefalet at kontakte Susanne. Vores søn var i mistrivsel, vi voksne var usikre på, hvad vi gjorde rigtigt og forkert. Gennem nogle samtaler med Susanne lå det i kortene, at vores søn havde særlige forudsætninger.

Med det fokus begyndte tingene i vores familie at fungere. Susanne guidede, støttede og udfordrede os, så vi fik ro på i familien og vores søn er nu i trivsel.

Takket være Susanne har vi ikke længere de problemstillinger som vores uvidenhed skabte. Vi føler os nu kompetente til forældrerollen og samarbejder på et konstruktivt og kærligt plan.

Susanne har betydet så meget for os, vi kan varmt anbefale Susanne som terapeut.

– Jacob og Line

Susanne var ikke min første terapeut i min søgen efter ”egenforståelse” og forandring. Susanne har været mig en stor hjælp. Jeg følte mig altid set – hørt – og forstået.

En oplevelse af tryghed tilvejebragt af Susannes faglighed, empati og respekt for blandt andet min sårbarhed og vrede… … ALTID fik jeg noget med – noget at tænke videre over. Jeg er blevet støttet og styrket til at turde bevæge mig mod mine mål.

Personlig udvikling ligger mig på sinde, og Susanne har været mig en stor hjælp.

Susanne har min varmeste anbefaling.

– Anders

Da jeg kontaktede Susanne var jeg meget trist og opgivende, nærmest i krise. Min kæreste igennem 4 år havde forladt mig, og min mor døde efter lang tids sygdom – kort tid efter, at kæresten var gået.

Den næstekærlighed, forståelse og rummelighed Susanne viste mig var et stort vendepunkt for mig.

Da jeg startede mit terapiforløb hos Susanne, opdagende jeg, hvor svært jeg havde ved at have et kærligt fokus på mig selv. Susanne hjalp mig til at fokusere på mig selv uden at få dårlig samvittighed eller at føle mig egoistisk.

Jeg har lært meget om mig selv i Susannes terapi. Jeg har virkelig fået lov til at øve mig i at blive mere sikker på min egen usikkerhed. Jeg har lært meget om mig selv, og om hvordan jeg skal passe på mig selv. Jeg er dybt taknemlig.

– Merete

Vi kan varmt anbefale parterapi hos Susanne.

Vi fik Susannes hjælp til at gennemskue dårlige vaner og misforståelser i vores ægteskab. Vores måde at tænke på blev udfordret på kærlig vis. Vi blev udfordret i vores måde at lytte til hinanden. Sammen med Susanne undersøgte vi, om vi udtrykte os hensigtsmæssigt og hørte og forstod hinanden korrekt. Vi fik glæden, samarbejde og latteren tilbage i vores ægteskab.

Vi vil benytte os af Susanne, når vi får blinde vinkler, fordi Susanne kan få os til at hjælpe os selv ud af det, der kan være så pokkers svært.

– Betina og Erik

Jeg blev anbefalet til at kontakte Susanne. Jeg havde det meget dårligt på mit arbejde. Jeg var så træt og slidt om eftermiddagen og når jeg kom hjem. Det var jeg ked af, for jeg var meget glad for mit job og mine kollegaer er vældige rare mennesker.

Igennem mine samtaler kom Susannes viden om særligt sensitive mennesker frem. Jeg glemmer aldrig den første terapi med det fokus. Jeg oplevede mig selv som fornyet. Jeg begyndte at forstå nogle ting om mig selv, jeg slet ikke var klar over.

Jeg er særligt sensitiv og lever nu mit liv ud fra den forståelse. Det betyder, at jeg får taget hånd om mig selv på arbejdet, så jeg ikke er så træt om eftermiddagen og aftenen. Jeg er blevet mere social og føler mig ikke længere så sær.

Jeg kan anbefale Susanne som terapeut.

– Mark

I Susannes terapilokale fandt jeg mit sted til at føle, græde, grine og være temmelig gal. Susanne gav mig plads til at føle alle følelserne, når de kom. Hun accepterede mine reaktioner og støttede mig med sine terapeutiske ord, så jeg forstod mig selv og mine reaktioner bedre.

Susanne lyttede, støttede, grinede med og accepterede min vrede – hun tog mig alvorlig i alle mine følelser. At hun kunne se mig i øjnene og være med mig i alle de følelser gjorde en kæmpe forskel, så jeg kunne komme videre i mit liv.

Tak til Susanne fordi hun støttede mig. Med hendes hjælp fandt jeg ud af, hvorfor jeg var så vred og forvirret. Susanne har mine varmeste anbefalinger.

– Louise